Το Περιοδικό για τους Παραγωγούς Κηπευτικών

peach booty teen rides dick.you can try these out fxxx.club feisty lezdom dyke spanking her submissive. hqsexvideos.net www.pornpals.club

Επιπτώσεις Κορονοϊού στην Παραγωγή λαχανικών στις ΗΠΑ

Δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας στην παραγωγή.

© NYTimes

Πριν την κρίση του κορονοϊού, πολλοί παραγωγοί στις ΗΠΑ είχαν προσαρμοστεί να παράγουν για την HORECA (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ). Με το lockdown, τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η HORECA εξαφανίστηκε σε μια νύχτα: ούτε ξενοδοχεία, ούτε εστιατόρια, ούτε κέτερινγκ.

Ξαφνικά, οι παραγωγοί έμειναν με τεράστιες ποσότητες τροφίμων που δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Βεβαίως, οι Αμερικανοί συνεχίζουν να τρώνε. Απλώς τώρα, σχεδόν κάθε γεύμα είναι στο σπίτι. Στα σουπερμάρκετ, η ζήτηση είναι μεγάλη. Όμως, η ζήτηση δεν μπορεί να απορροφήσει τεράστιες ποσότητες που είχαν φυτευτεί ακριβώς για την HORECA.

Προσπάθειες έκαναν πολλές. Όπως, να ανασυσκευάσουν κρεμμύδια από σάκους 25 κιλών σε μικρότερες ή να καταψύξουν τμήμα της παραγωγής. Όμως, η δυναμικότητα των ψυγείων είναι περιορισμένη, προσαρμοσμένη σε μία αγορά με ζήτηση.

Κάποιοι δώρισαν λαχανικά σε τράπεζες τροφίμων για τους φτωχούς. Όμως, η συγκομιδή και η μεταφορά κοστίζουν πολύ και αυξάνουν την ζημία των παραγωγών, ενώ και οι τράπεζες τροφίμων είναι υπερπλήρεις.

Κρεμμύδια για πέταμα - κορωνοϊόςΈτσι, άρχισαν να φρεζάρουν φασολάκια, λάχανα, κουνουπίδια, σπανάκι κλπ. Ανοίγουν μεγάλους λάκκους για να θάψουν τεράστιες ποσότητες κρεμμυδιών.

Πολλοί αγρότες ξανασπέρνουν ή φυτεύουν εκεί που φρεζάρισαν την προηγούμενη παραγωγή. Ελπίζουν ότι όταν θα έρθει η επόμενη σοδειά, θα έχει ομαλοποιηθεί η αγορά.

Όμως, αν δεν ανοίξουν τα εστιατόρια, θα μείνει πολλή παραγωγή αδιάθετη. Η κρίση έδειξε ότι οι Αμερικανοί τρώνε πιο πολλά λαχανικά στα εστιατόρια, παρά όταν μαγειρεύουν σπίτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
regbeegtube.com www.onlychicas.net

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More