Το Περιοδικό για τους Παραγωγούς Κηπευτικών

peach booty teen rides dick.you can try these out fxxx.club feisty lezdom dyke spanking her submissive. hqsexvideos.net www.pornpals.club

VP-2: Μία ροζ ντομάτα για λίγους!

Όταν όλοι φτιάχνουν τις ίδιες τομάτες, όμορφες, λαμπερές κόκκινες, ομοιόμορφες, σίγουρα θέλετε η δικιά σας καλλιέργεια να ξεχωρίζει και ο καλύτερος τρόπος είναι η γεύση και το άρωμα!

Οι πιο ψαγμένοι καταναλωτές ζητούν αρωματικές τομάτες, γλυκιές, που να κάνουν την σαλάτα να ξεχωρίζει. Όσοι έχουν καταγωγή από το χωριό, θυμούνται την γιαγιά που έκοβε την σαλάτα και ευωδίαζε το σπίτι! Πώς μπορώ να φτιάξω τομάτες όπως παλιά;

Η λύση:

Είναι η τομάτα VP-2 F1, μία καταπληκτική τομάτα, γλυκιά και αρωματική, που εντυπωσιάζει με το ροζ χρώμα της.

Η VP-2 F1 (προφέρεται: βι πι 2) είναι μία τομάτα σχεδιασμένη για την τοπική αγορά, όπου τα εξαιρετικά οργανολη­πτι­κά χαρακτηρι­στι­κά της θα την κάνουν να κυρι­αρχήσει.

Ροζ τομάτα VP-2

Ροζ τομάτα VP2 – Φωτογραφία: ProPlant

Χαρακτηριστικά:

Ο καρπός της είναι στην αρχή ομοιόμορφα πρά­σινος και στην ωρίμανση παίρνει ένα ιδιαίτερο ροζ χρώμα. Το βάρος των καρπών είναι περίπου 250 γραμ­μάρια και είναι πολύ σαρκώδεις και ομοιόμορφοι.

Τα μεγάλα σκούρα πράσινα φύλλα της προστατεύουν πολύ από τον ήλιο. Ενδείκνυται για θερμοκηπιακή, αλλά και υπαίθρια μεσοπρώιμη καλλιέργεια. Τα φυτά είναι εύρωστα και έχουν ανθεκτικότητα στο Βερτιτσίλιο, το Φουζάριο και στον ιό του μωσαϊκού της τομάτας.

Δηλαδή, σε σχέση με τις παραδοσιακές απλές ροζ ποικιλίες παρουσιάζει το πλεονέκτημα ότι έχει βασικές ανθεκτικότητες σε ασθένειες.

Πρέπει να τονίσουμε, όμως, ότι προορίζεται για την τοπική αγορά και όχι για μακρινό ταξίδι. Η διάρκεια της μετασυλλεκτικής ζωής της είναι 5 ημέρες.

Με λίγα λόγια:

Η τομάτα VP-2 F1 είναι μία νόστιμη ροζ τομάτα που απευθύνεται στην τοπική αγορά. Βάζοντάς την στην παραγωγή σας, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των καταναλωτών που ψάχνουν για κάτι το ξεχωριστό!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
regbeegtube.com www.onlychicas.net

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More