Το Περιοδικό για τους Παραγωγούς Κηπευτικών

peach booty teen rides dick.you can try these out fxxx.club feisty lezdom dyke spanking her submissive. hqsexvideos.net www.pornpals.club

Τομάτα Red Machine F1 (V449)

Η χαμηλή Τομάτα Red Machine (V449) εμφανίστηκε πέρσι στην αγορά και ήταν μία αποκάλυψη: νόστιμη, αρωματική, παραγωγική και ανθεκτική στον TYLCV.

Έχει πλέον αρχίσει η εποχή της φύτευσης της υπαίθριας τομάτας. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε ένα καλύτερο υβρίδιο για να μας βοηθήσει τόσο στην παραγωγή, όσο και στις πωλήσεις.

Το ιδανικό υβρίδιο τομάτας πρέπει να είναι παραγωγικό, σταθερό, ανθεκτικό στις αρρώστιες, με ομοιόμορφους καρπούς, αλλά και εμφάνιση και γεύση που να ξεχωρίζουν και να κάνουν τους καταναλωτές να τους προτιμούν και αγοράζουν.

Φωτογραφία: ProPlant

 

Ένα νέο υβρίδιο τομάτας εμφανίστηκε πέρσι και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις. Είναι η Red Machine F1. Στην αγορά, άρχισε να κυκλοφορεί με το προσωρινό V449.

Η νέα αυτή χαμηλή τομάτα από τον οίκο Vilmorin έδειξε μεγάλους και με εντυπωσιακό άρωμα καρπούς που καλύπτονται πολύ καλά από το φύλλωμα. Στις περσινές φυτεύσεις είχε μεγάλη παραγωγή. Ήδη, όσοι την δοκίμασαν πέρσι, την παραγγέλνουν ξανά.

Για πολλούς, η Red Machine ήταν μία έκπληξη. Θεωρώ ότι θα κυριαρχήσει στην αγορά, όχι μόνον λόγω των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των καρπών της και της παραγωγής της, αλλά και διότι έχει ανθεκτικότητα στον TYLCV, τον ιό που αποδεκατίζει τις τομάτες σε πολλές περιοχές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
regbeegtube.com www.onlychicas.net

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More